Beehive

Emme tee vain selvityksiä. Rakennamme kumppanuuksia yritysten kanssa joilla on halu ja kyky ratkaista aikamme isoimpia ongelmia.

Toimintakenttäänsä integroitunut yritys ei tarvitse raportteja vakuuttaakseen omistajat, asiakkaat, toimittajat, sijoittajat sekä muut sidosryhmät. Teemme projekteja yrityksille, joilla on tahtotila ja kulttuuri tehdä liiketoimintaa vastuullisesti – integroituen toimintakenttäänsä.

Valmiiden vastausten sijaan meillä on tarjota testattu supervoima ja työkalut irrottautua nykyisyyden rajoitteista (lait, normit, yhteiskunnan rakenteet..), kyky hahmottaa toimialoja muuttavia trendejä, virittää vastuullisuuden tahtotilan ja visio, sekä tuoda vastuullisuus osaksi liiketoimintaa.

Verkostollamme on vuosikymmenen kokemus nuorten ajattelijoiden vaikuttavuuden ja näkemysten kanavoimisesta liike-elämään. Tämä ACE:n toimintamalli koostuu ihmisistä, joiden ajattelua menneisyyden toimintamallit eivät rajoita. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa, sillä siten kykenemme ketterimpään muutokseen ja opimme myös itse nopeiten.

Beehiven tavoitteena on auttaa kumppaneitamme kehittämään toimintamalleja ja tapoja, joilla toimintakentän ilmiöt saadaan tukemaan kilpailuedun rakentamista.

Kilpailukyky kasvumarkkinoilla tai työmarkkinoilla ei johdu vain siitä, että jotkut noudattavat lakia ja jotkut eivät. Erot tehdään muualla – me autamme lukemaan yhteiskunnan vaatimuksia pehmeämmältä puolelta.

Aito kilpailuetu luodaan joukkoistamalla sekä osallistamalla henkilöstö, asiakkaat ja omistajat.

Käytännössä toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä hankkeita vastataksemme akuutteihin muutosta vaativiin haasteisiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Antti Uimonen

+358405709022
antti.uimonen@aceconsulting.fi